Despre noi

Am pornit la drum in luna septembrie a anului 2012, prin mai multe ramuri ale comertului offline si online, impreuna cu o echipa tanara, ambitioasa si increzatoare.

    Magazinul Stildeco.ro a luat fiinta in anul 2016, cu scopul de a implini vise. Visul de a te bucura in fiecare clipa de caminul tau, prin calitatea produselor oferite de noi.

    Viziunea noastră a fost construită din pasiunea pentru lucrurile bine facute si cuvantul frumos.
    Prin divizia de consultanta, ne dorim sa aducem in casa ta confortul necesar tie si zambetul familiei tale.

Ce ne recomanda

  • Livrare pe tot teritoriul tarii

    Punem pret pret pe timpul tau. Pentru asta livram produsele pana direct la domiciliul clientului pe tot teritoriul tarii. Coletele sunt ambalate si manevrate cu mare grija, astfel incat sa te poti bucura de un produs predat in mare siguranta si intact.

  • Calitatea produselor comercializate

    Din dorinta de a fii cei mai buni, am ales pentru tine furnizori de top, precum Fabrica de Covoare Moldabela Ungheni din Republica Moldova, Fabrica de Covoare Incov Alba Iulia, Axelen Romania. Toate produsele comercializate de noi au certificat de calitate si o garantie a unei vieti prelungite oferita de furnizor.


Testimoniale

“Primul contact cu Stildeco a fost la cateva luni de la infiintare lui. Am achizitionat covoare pentru fiecare incapere din locuinta mea. Am avut parte de o echipa  tanara, dar plina de professionalism, intr-un mediu flexibil si constant adaptat la nevoile noastre. Am gasit aceste calitati la ei si ele ne-au fost confirmate de-a lungul unei colaborari care dureaza de mai bine de 3 ani. Increderea ne-a fost rasplatita.

Marcel Iftimie


Apreciez faptul ca tapetul solicitat a fost livrat in timp foarte scurt de la primirea comenzii, respectiv 2 zile.
Recomand cu caldura serviciile firmei dvs.
Cu stima, Cristina Rosu

Cristina Rosu

Product added to wishlist