Navigarea in magazinul online Stildeco.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Va rugam sa le cititi cu atentie.

Drepturile de autor protejate prin lege


Magazin Stildeco beneficiaza de protectia legii drepturilor de autor. Continutul site-ului este proprietatea Edymar Total Serv SRL. Informatiile, texte,grafica, programe,imagini. Datele de pe site si de pe server nu pot fi folosite fara acordul scris al proprietarului.Folosirea acestora fara acordul Edymar Total Serv SRL se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare. De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel pierderi

Produsele expuse si preturile


Pozele produselor au titlul de prezentare. Produsele comandate pot avea mici diferente de culoare fata de cele din pozele de pe site. Edymar Total Serv prin magazinul Stildeco.ro , nu isi asuma raspunderea daca descrierea produselor prezentate pe site nu este considerata precisa sau completa. Preturile afisate pe site la produse includ TVA. Pretul final se modifica daca taxele de livrare cresc sau daca e vorba de o localitate care nu se afla in zona de acoperire a retelei de curierat. Preturile de pe site se pot schimba oricand, fara un anunt in prealabil. Pretul final se poate modifica daca se dovedeste ca a fost afisat gresit pe site, dintr-o eroare neprevazuta a sistemului, caz in care cumparatorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail.

Termenii de livrare a produselor


Produsele comandate pe magazinul Stildeco.ro se livreaza prin curierat rapid la adresa solicitata de client
Termenul de livrare este de 72 ore din momentul efectuarii comenzii la adresa specificata in formularul de comanda. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc.
In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si pe toate retelele sociale. Comenzile trebuie lasate pana la ora 15:00 pentru ca livrarea sa se poata efectua a doua zi. Livrarile se efectueaza in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.

Modalitatile de plata acceptate in magazinul Stildeco.ro

Plata la livrare / ramburs: se plateste numerar, direct curierului la predarea coletului

Mai multe informatii despre termenii de livrare poti afla in pagina Livrare si Returnare a Produselor

Plata prin virament bancar (OP) 

Confirmarea stocului se va face printr-un email catre dvs sau apel telefonic. Banii sunt transferati doar in momentul confirmarii produsului si facturarii acestuia.

Returnarea produselor

Potrivit dispozitiilor art.4, alin.1, lit.b din OG 130/2010 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. 

Daca doresti sa schimbi produsul, te rugam sa ne contactezi in prealabil prin email la adresa contact@stildeco.ro in care veti specifica foarte clar numarul comenzii, numele dvs si produsul pe care il doriti la schimb. Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca articolul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi.
Produsul pe care doriti sa-l schimbati trebuie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs la adresa: str. Iuli
Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale. Te rugam sa folosesti un ambalajul original pentru expeditie. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele folosite, cu urme de uzura.
In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs emailul expediat. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 15 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.
Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client).

Asigurare date confidentiale

Magazinul Stildeco.ro garanteaza confidentialitatea datelor clientilor. Aceste date, oferite la crearea contului online, vor fi folosite in scopul pentru care au fost cerute si pentru promovarea promotiilor, evenimentelor, beneficiilor si noutatilor magazinului Stildeco.ro
Iti recomandam sa ai grija de datele de logare la contul tau si sa nu le divulgi nimanui. Magazinul Stildeco, nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care o alta persoana intra in posesia parolei tale si iti acceseaza contul in mod neautorizat. Stildeco nu isi asuma raspunderea daca datele cu caracter personal sunt modificate sau furate de persoane neautorizate. Accesul neautorizat in cadrul site-ului, asupra continutului, pozelor, datelor personale ale utilizatorilor sau asupra serverului este considerat frauda. Aceasta va fi cercetata ca atare de autoritatile competente. Site-ul nu poate fi exploatat cu alte scopuri si nu poate fi copiat partial sau total.

Dispozitiile de final 
Conflictele legale intre magazinul online Stildeco.ro si un cumparator vor fi rezolvat pe cale amiabila. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu iar soluţionarea conflictelor este de compentenţa instanţelor româneşti.